Sök på hemsidan


Kontakt

DACADT AB
Adelgatan 4b
39350 KALMAR

0707883058

E-mail: service@dacadt.se

Hemstädning

Vi erbjuder ett brett spektrum av rengöringstjänster för ditt hem så du kan slappna av efter en lång, hård dag på jobbet istället för att städa bort din fritid. Vi kan rengöra all din hushållsutrustning och skåp i köket såväl som att skrubba diskhon och skura golvet. Vi rengör dusch, handfat och toalett med desinfektionsmedel och behandlar allt mögel i badrummet. Vi dammar alla rum, dammsuger, sopar och moppar.

 För att få en så optimal städupplevele som möjligt rekommenderas vid första städningen att både kund och städerska samråder om städbehovet och tidsåtgången för det fortsatta arbetet.

Boka 10 städtillfällen och betala för 9. 

Kontakta oss och berättar vad du behöver hjälp med, var du bor samt när och hur ofta du vill ha städningen gjord. Under en första provstädning går du och städaren igenom allt som skall göras och vad som skall prioriteras. Städaren utför arbetet och tillsammans ser ni hur lång tid städningen tar. Tiden ligger sedan till grund för den löpande städning som därefter utförs av någon av våra städare enligt det schema du vill.

 

Från 175kr/ timme inkl moms& efter RUT-Avdrag.

Transport enligt avtal.